​Kööpenhamina

Saapuminen

Virosta pääsee Kööpenhaminaan usealla eri tavalla: lentokoneella, autolla ja laivalla. Mikäli et halua matkustaa lentokoneella, voit matkustaa Paldiskista Kapellskäriin DFDS:in laivalla ja jatkaa matkaasi autolla Ruotsista Osloon (noin 600 km). Oslosta voi matkustaa Kööpenhaminaan verrattomalla risteily laivalla.
Koe takuuvarmasti Kööpenhaminan elämäntyyli liikkuen paikasta toiseen polkupyörällä, joita voit vuokrata kaikkialta keskustassa.​
Tanskalainen ruoanlaittotaide tyydyttää myös todella vaativan ruokailijan, kauniit merinäköalat ja arkkitehtuuri vievät sydämesi.

Soovitame külastada

Mikäli olet vuokrannut polkupyörän kaupungilla liikennöimiseen, käy ostamassa tarpeellinen aamiaisen Torvehallerne-torilta, jossa yli 60 kauppiasta tarjoavat raikasta ruokaa merenantimista gourmetsuklaaseen.

Suosittelemme myös käymään rannalla katsomassa tunnettua Hans Christian Andersenin sadusta inspiroitua Pieni merenneito-patsasta.
Kävele myös värikkäästä historiasta tunnetussa Christianian hippikommuunissa. 45 vuotta sitten sadat nuoret miehittivät hylätyn sotilastukikohdan, mutta nykyään turisti löytää keskuksesta ennen kaikkea vaihtoehtoista taidetta, käsityötä, musiikkia ja luomuruokaa. 
Vuonna 1843 perustetussa Tivolin huvipuistossa voivat pitää hauskaa sekä lapset että aikuiset. Puistosta löytyy sekä historiallisia että moderneja laitteita.
Suurella alueella oleva puisto on iltaisin kirkkaasti valaistu, puistossa on noin 30 kahvilaa ja kauniita puutarhoja kävelemiseen.