​TUKEVA AAMIAINEN JA KAUPAN PÄÄLLE HYVÄ MIELI 0 EUROA! ​

Meille on hyvin tärkeä, että laivamatkasi DFDS: llä olisi miellyttävä ja voisit jatkaa matkaa kohdesatamasta levänneenä ja hyväntuulisena. Aamiainen kuuluu hintaan - erikoistarjous on varmasti hyvänä lisäbonuksena sekä Paldiski-Hanko että Paldiski-Kapellskär reitillä!

Runsas ja maukas aamiainen sekä kuppi tai kaksikin kuumaa kahvia ravintolamme seisovasta pöydästä ovat varmasti hyvä alku päivällesi.

Virkistävä aamiainen on rauhallinen lähtölaskenta arjen ahertajalle – voit laatia ohjelman koko päivälle, suunnitella ajomatkat, työt ja tapaamiset. Kun tämä on tehty, voit reippaana ja pirteänä lähteä matkaan.

 Varatessasi hyttipaikan, saat aamiaisen hinnalla 0 euroa.

MS Liverpool Seaways lähtee kumpaankin suuntaan Paldiski-Kapellskär reitillä 7 kertaa viikossa. Varaa lähtö, mikä sopii parhaiten suunnitelmiisi.

Miksi juuri tämä tarjous?​

 • Aamiainen hinnalla 0 EUR 
 • ​Hyttipaikka
 • Kätevä aikataulu
 • Merimatkan kesto vain 10 tuntia
 • Rajaton määrä matkatavaraa ilman lisämaksua – laivassa riittää tilaa!​
 • Mukavasti autolla Skandinaviaan! Hyvän tieverkoston ansiosta pääset Kapellskäristä helposti myös Norjaan ja Tanskaan.​

Aamiainen kuuluu hintaan-paketti

 1. Erikoistarjous on voimassa lähdöillä 20.03-31.05.2018.
 2. Varaukset tehtävä 20.03-31.05.2018.
 3. Yksi suunta tai meno-paluu.
 4. Erikoistarjous on voimassa sekä Paldiski-Kapellskär että Kapellskär-Paldiski suunnalla.
 5. Erikoistarjoukseen sisältyy: matkustajalippu, hyttipaikka, aamiainen.
 6. Tarjouspaikkoja on jokaiseen lähtöön rajoitettu määrä. 
 7. Paketin hinnalle lisääntyy ajoneuvon lipun hinta.
 8. Ajoneuvon (maksimipituus 7 m, suurin sallittu kokonaispaino 3,5 tonnia), lähtöpäivän ja hyttipaikan (esim. ikkunattoman hytin sijasta ikkunallinen hytti – jos löytyy vapaita paikkoja) voi myöhemmin muuttaa lisämaksusta (10 euroa).
 9. Puhelimitse tai sähköpostitse (pax.estswe@dfds.com) tehdyistä varauksista veloitetaan varausmaksu 10 (kymmenen) euroa.

HUOM:  Paldiski-Hanko reitillä sisältyy ateria lipun hintaan.

​​

​​

Hytit​

Paldiski - Kapellskäri -linjan laivoissa on erikokoisia hyttejä, joissa voit matkan aikana mukavasti levätä, nukkua ja rentoutua. M/L Liverpool Seawaysissä hytit sijaitsevat kannella 6.

Buffet-ravintola Mare Balticum​

Laivalla matkustamisen etuna on se, että voit levätä samaan aikaan kun kuljetamme sinut matkakohteeseesi. Yksi parhaimpia akkujesi lataamisen tapoja on nauttia maukkaista ruoista.

Paldiski-Kapellskär-linjalla kulkevalla M/L Liverpool Seawaysilla matkustajien ateriat tarjoaa buffet-ravintola Mare Balticum. Kyseessä on seisovan pöydan typpinen ravintola, jossa jokainen voi syöda makunsa, mieltymystensä sekä ruokahalunsa mukaan. Ruoan laittavat kokeneet mestarikokkimme. Herkkujen valmistukseen käytetään ainoastaan parhaita raaka-aineita.

​​