Matkailuvaunu antaa sinulle vapauden!

Muistatko, milloin oli viimeinen kerta, kun söit pannukakkuja ja joit aamukahvia, esimerkiksi hätkähdyttävän kauniin joen varrella, eikä sinulla ollut kiire minnekään muualle? Sinulla oli yksinkertaisesti aikaa katsella ympärillesi ja kuunnella yön hiljaisuutta tai linnun laulua aikaisin aamulla?
Matkustaminen matkailuvaunulla tai matkailuautolla saattaa olla juuri se, mitä tarvitset kokeaksesi jälleen jotain sen tapaista. Se antaa sinulle vapauden – et ole riippuvainen lentoajoista tai hotellivarauksista, voit määrittää oman temposi, ajaa niin paljon kuin voit, ja jos on tarvetta pitää lepohetki, silloin yksinkertaisesti pidät sen, ja päätät myöhemmin, milloin jatkat matkaasi.
Ei ole tarvetta murehtia lemmik(e)istäsikään – voit ottaa kaikki lemmikkisi mukaasi, sillä DFDS-säiliöissä on erityiset hytit lemmikeille, jotta voitte kaikki matkustaa yhdessä.
Jos yövyt mieluiten erityisillä pysäköintialueilla, tapaat varmasti muita matkustajia – se tietää uusia tuttavuuksia, matkakertomuksia, kokemusten jakoa ja matkaideoita ja -ehdotuksia – saattaa mennä niin, ettet edes huomaa, kuinka aika lensi ja tuli uusi päivä, sillä se on niin rikastuttavasti ja hyödyllisesti vietettyä aikaa. 
Kesällä on niin paljon nähtävää ja löydettävää – kauniita paikkoja ja maita, joissa et ole käynyt, eri kansallisuuksia, heidän tarinoitaan ja perinteitään. 

​Miksi valita tämä tarjous?​

 • ​Matkailuvaunun tai matkailuauton hinta alkaen 40 euroa/suunta​
 • Matkailuauton hinta alkaen 40 euroa/suunta
 • Mukava aikataulu
 • Matkan pituus reitillä Paldiski-Kapellskär on ainoastaan 8 tuntia 
 • ​Matkatavaraa voit ottaa niin paljon, kuin tarvitset – matkatavararajoituksia ei ole, eikä tarvitse maksaa lisämaksua. Säiliössä on paljon tilaa.​
 • Matkusta mukavasti Skandinaviaan! 

Erityistarjous – katso tarkemmin

 1. Erityistarjous on voimassa matkoilla 7.05. – 30.09.2018.
 2. Varausaika: 7.05. – 31.08.2018.
 3. Tarjous koskee matkailuautoja (korkeus maks. 4 m, pituus maks. 10 m) sekä asuntovaunuja (korkeus maks. 4 m, pituus maks. 8 m).​

 4. Tarjous on voimassa Paldiski-Hanko-Paldiski.
 5. Varaa 1 suunta tai menopaluu. 
 6. Erityistarjous ei sisällä: BAF tai aterioita.
 7. Jokaiselle matkalle on rajoitettu määrä paikkoja.
 8. Myöhemmin on mahdollista muuttaa kulkuneuvoa, matkustuspäivämääriä ja hyttipaikkaa: Yksi muutos maksaa 10 euroa.
 9. Matkan muuttaminen, vaihtaminen, peruuttaminen, jne. tapahtuu DFDS:n matkustajien ehtojen ja edellytysten mukaisesti (https://www.dfdsseaways.ee/oluline-info/oluline-info-reisijatele/broneerimistingimused). ​

​​​​​