​MATKUSTA JOULUN YTIMEEN 25 % EDULLISEMMIN!

Pian on vuoden tunnelmallisin aika. Tähän aikaan vuodesta aika saa aivan uuden merkityksen. Joulun alla on usein kovasti touhua ja tohinaa, kun piparkakut paistuvat uunissa ja makkarat tirisevät pannulla. Tämä on juuri oikea hetki yllättää perheenjäsenet, muut läheiset tai ystävät laivamatkalla Viroon, jossa he pääsevät nauttimaan paikallisista jouluperinteistä, vierailemaan tarunomaisilla joulutoreilla ja tekemään jouluostoksia. Ainahan pukinkonttiin yksi lahja lisää mahtuu!​

DFDS tarjoaa seuraavat hyödyt:

  • Välillä Hanko-Paldiski-Hanko 9 lähtöä viikossa kumpaankin suuntaan.
  • Voit ostaa kohteesta rajattomasti joululahjoja. Matkatavaroista ei peritä lisämaksua ja laivassa riittää tilaa.
  • Hiljainen ja rauhallinen tunnelma.
  • Mukavat hytit, joissa voit levätä, nukkua ja rentoutua.
  • Laivan buffet-ravintolassa voit nauttia herkullisia ruokia.​

​​

Erikoistarjouksen ehdot – lue lisää

1. Erikoistarjous koskee matkoja aikavälillä 12.11.–20.12.2018.

2. Matkojen varausaika: 27.11.–20.12.2018.

3. Matkustusaika 27.11.–20.12.2018.

4. Erikoistarjous koskee lähtöjä välillä Hanko-Paldiski-Hanko.

5. Voit varata pelkän menon tai menopaluun.

6. Erikoishintaisia paikkoja on kaikille lähdöille rajoitetusti.

7. Varauksen ajoneuvoa ja matkustuspäiviä voi myöhemmin muuttaa lisämaksusta: yksi muutoskerta maksaa 10 euroa, jonka hintaan voi tehdä useita muutoksia.

8. Mikäli laivaliput varataan puhelimitse tai sähköpostitse, hintaan lisätään varausmaksu 10 (kymmenen) euroa.

9. Muutokset matkaan tai matkan peruutus tmv. tehdään DFDS:n varaus- ja toimitusehtojen (https://www.dfdsseaways.ee/oluline-info/oluline-info-reisijatele/broneerimistingimused ) mukaisesti.

Joulutorit Virossa


Tallinnassa Raatihuoneentorin maailmanlaajuisesti tunnettu perinteinen joulutori on avattu jo 16. marraskuuta. Sieltä voi hankkia pukinkonttiin paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Joulutorilla kiertelee myös joulupukki ja lapsille on joulukaruselli.

Lue lisää: https://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-joulumarkkinat


Yliopistokaupunki Tartossa järjestetään perinteinen joulutori niin ikään raatihuoneentorilla ja sen välittömässä läheisyydessä. Lue lisää: https://www.visitestonia.com/fi/tarton-joulumarkkinat

Jos sinulla on ennen pyhiä hieman enemmän aikaa, voit suunnata myös Itä-Viroon. Viron kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Narvassa järjestetään joulumarkkinat Peetri plats ‑aukion viereisessä puistossa. Markkinoilla voi tehdä itse joululahjoja, ostaa paikallisten käsityöläisten tuotteita ja maistella jouluherkkuja. Jos satut Narvaan joulukuun puolivälissä, voit osallistua 15.12. järjestettävään joulujuoksuun.

Lue lisää: https://www.puhkaeestis.ee/et/narva-talvelaat

 

Viron kesäpääkaupunki Pärnu toivottaa vieraat tervetulleiksi myös talvella. Kaubamajakas‑ostoskeskuksessa järjestetään joulumarkkinat, joilla joulutunnelmaan auttavat pääsemään lukuisat esiintyjät.

Lue lisää: https://www.visitestonia.com/fi/joulumarkkinat-parnun-kaubamajakan-ostoskeskuksessa