​100 TUNNETTA

Elokuun loppupuoli on aikaa, jolloin ryhdytään miettimään uutta kouluvuotta ja velvollisuuksia, joita se tuo tullessaan. Luvut ilmaistuna tunteina – onko tämä uutta matematiikkaa? Paras tapa selvittää kaavan toimivuus on varata laivamatka DFDS:ltä ja matkustaa 100 euron reittihintaan Kapellskäriin tai tehdä meno-paluumatka Hankoon. Erikoishintaisia matkoja on yhteensä 100. Hyödynnä tilaisuus ja tutustu Skandinaviaan yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa ja kerää hyviä tunteita, joita on hyvä muistella vielä vuosienkin päästä.

DFDS:n tuomat edut:

  • Monipuolinen matkustusaikataulu (Ruotsin reitillä 7, Suomen reitillä 9 lähtöä viikossa molempiin suuntiin)
  • Laivamatkan aikana hiljaisuus ja rauha, mitä etenkin perheet arvostavat
  • Viihtyisät hytit, joissa voi levätä, nukkua ja rentoutua
  • Matkatavarat – matkatavaroista ei peritä lisähintaa ja laivassa on runsaasti tilaa, joten ota mukaan niin paljon matkatavaraa kuin tarvitset
  • Lasten leikkihuone, jossa lapset viihtyvät ilomielin
  • Kirjastohuone, jossa vanhemmat voivat rentoutua esimerkiksi uppoutumalla jännittävään romaaniin
  • Mahdollisuus nauttia maukkaista ruoista laivan buffet-ravintolassa.
​​​

Erikoistarjouksen ehdot – tutustu tarkemmin:

1. Erikoistarjous on voimassa matkoille 20.8.–31.12.2018.

2. Matkojen varaus: 20.8.–31.12.2018.

3. Matka-aika 20.8.–31.12.2018.  

4. Erikoishintaisen matkan (100 €/suunta) sisältö: Paldiski–Kapellskär-reitillä 4 matkustajaa 4 hengen hytissä + henkilöauto (enint. 5 m) yhdensuuntaisella reitillä sekä Paldiski–Hanko-reitillä 3 matkustajaa 3 hengen hytissä + henkilöauto (enint. 5 m) meno-paluureiteillä.

5. Erikoistarjous on voimassa yhdensuuntaisella matkalla Paldiski–Kapellskär-reitillä tai meno-paluumatkalla Paldiski–Hanko-reitillä.

6. Erikoishintaan 100 €/varaus myydään yhteensä 100 matkaa, joista 50 matkaa reitillä Paldiski–Kapellskär ja 50 matkaa reitillä Paldiski–Hanko–Paldiski.

7. Erikoishintaisia matkoja myydään, kunnes matkojen määrä (yhteensä 100) on täyttynyt molemmilla reiteillä.

8. Erikoistarjous ei sisällä istumasalipaikkaa, hyttipaikkaa, polttoainelisämaksua eikä ruokailua Paldiski–Kapellskär-reitillä.

9. Erikoistarjous sisältää aamiaisen laivan buffet-ravintolassa Paldiski–Hanko-reitillä sekä M/L Sailorin lauantailähdöillä Paldiski–Kapellskär-reitillä.

10. Tarjoushintaisten matkojen määrä kullakin lähdöllä on rajoitettu.

11. Varauksen ajoneuvoa ja matkustuspäiviä voi muuttaa myöhemmin lisämaksusta: yksi muutoskerta 10 (kymmenen) euroa kattaa yhden tai useamman muutoksen.

12. Puhelimitse tai sähköpostitse tehtyihin laivalippujen varauksiin lisätään varausmaksu 10 (kymmenen) euroa.

13. Matkan muuttaminen, peruuttaminen jne. tehdään DFDS:n matkustajien varaus- ja kuljetusehtojen mukaisesti: (https://www.dfdsseaways.ee/oluline-info/oluline-info-reisijatele/broneerimistingimused).